hello...

Supported by votechdirect.com .

jom chat...


ShoutMix chat widget

korean song

Jumaat, 19 Mac 2010

Episod 20


"Hei..kenapa datang lambat?"Tanya Hyun-Jung sambil memeluk adiknya.Mereka bertujuh hanya tersenyum.


"Wah..ramainya artis yang korang jemput..Miracle jemput juga tak?"Soal Hyun-Jung teruja.Seronok juga bila majlisnya ada artis.


"Jemput..terima kasih kat diorang semua sebab diorang yang tolong hantarkan suratnya.."Kata Dania.Mereka berenam tersenyum bangga.


"Mana Miracle?Abang nak jumpa diorang semua sekejap.Dania ikut abang sekalilah.."Ajak Hyun-Jung.


"Korang semua jemputlah makan dulu...penat aku katering semua ni.."Sambungnya lagi.Lantas dia berlalu bersama Dania untuk mencari Miracle.

"Kau rasa Hyun-Jung nak belasah Adam ke?"Duga E-One.


"Gila kau!Dahlah dia pengerusi,takkanlah dia nak buat kerja bodoh yang boleh menjatuhkan mukanya."Daniese menyangkal  tekaan E-One.Hyun-Jung yang dikenali tidaklah orang yang suka membelasah,Hyun-Jung baik,peramah dan penuh dengan kasih sayang.


Sementara itu,Dania dan Hyun-Jung telah pun menemukan Miracle.Mereka semua sedang berdiri antara sesama sendiri.Sedang berbincang.Hyun-Jung menepuk bahu salah seorang daripada mereka.


"Huh?"Farhan berpusing ke belakang apabila merasakan ada orang yang memegang bahunya.Alangkah terkejutnya Farhan ketika itu.


"Ka....kau...??"Farhan menggigil.Hyun-Jung hanya tersenyum.Yang lain juga berpusing ke belakang apabila mendengar Farhan berkata sesuatu.Mereka semua terkejut.Lagi-lagi Adam.'Dia nak belasah aku lagi ke?'


"Hai..thanks for coming to the opening..I really appreciate it.."Kata Hyun-Jung berbahasa Inggeris.Lantas mereka bersembilan menolak keluar Hafiz untuk menjawab kerana Hafiz fasih berbahasa inggeris daripada mereka semua.


"Owh..your welcome...sorry if I ask this..what is your relationship between her?"Kelancaran Hafiz berbahasa Inggeris membuatkan Hyun-Jung untuk terus menguji.

"You mean her?She's my fiance..do you have any problem with it?"Jawab Hyun-Jung sambil memegang bahu Dania erat.Hafiz terkejut.Miracle yang tak faham apa yang dibicarakan oleh mereka berdua lantas menanya.


"Apa yang korang cakap?"Tanya Haqem.Mereka semua tertunggu-tunggu jawapan daripada Hafiz.Hafiz menelan air liurnya.

"Dia cakap Dania tu tunang dia.."Beritahu Hafiz.Daniel dan Adam terkedu.


"So please enjoy the food,the opening will start a few minutes more..."Kata Hyun-Jung lantas tersenyum.Dia mahu berlalu pergi bertemu dengan tetamu-tetamu yang lain bersama Dania,kemudian dia berpaling ke belakang.


"Can I ask you for a favour?"


"What??"Syamil menjawab.


"I know you all can sing really well,so,can you make a perfomances for me and my fiance?The title is Marry U?Can you do it?"Tanya Hyun-Jung.Mereka bersepuluh hanya mengangguk.Hyun-Jung tersenyum dan meninggalkan mereka bersebelas dalam keadaan yang sedikit 'panas'.


"Jadi,betullah tekaan kita semua selama ini?Dania yang bertunang?"Kata Daniel sedih.Danish menepuk bahu Daniel perlahan.Syamil hairan.'Sejak bila anak buah aku mula jatuh cinta kat budak genius tu?'


"Dani,baik kau beritahu aku perkara sebenar."Syamil berkata tenang.Mereka semua yang mendengar Syamil pelik.Perkara sebenar?Bagi Adam,Danish dan Daniel tahu apa yang dimaksudkan oleh Syamil itu.


"Kami akan terangkan lain kali.."Alih Danish apabila melihat Hyun-Jung menaiki pentas.Tetamu mula bertepuk tangan.


"Good night everyone,did you all enjoy the food?So,welcome to the opening ceremony.First,I want to thank all of you for attended to the opening,second,I bet you all does'nt  know that I have a little sister right?I want to introduce you to my only little sister,Danielle.."Hyun-Jung menjemput Dania ke pentas,Danielle adalah nama inggeris bagi Dania,manakala abangnya dikenali sebagai Danny.


Miracle yang mendengarnya rasa terkejut.Rupanya Hyun-Jung hanya mahu mempermainkan mereka semua.Patutlah muka mereka berdua ada iras.Adik-beradik rupanya.Dan sama ada Hyun-Jung atau Dania yang nak bertunang?Tinggal teka-teki itu yang belum terjawab.


"Hello,I'm Danielle..nice meeting with all of  you.. Now,I'am study in Malaysia with all my six friends,the members of SaPpHire..bet you all know that..And I'll go to college next year.."Dania memperkenalkan dirinya.Tepukan kedengaran.Dania memberikan mikrofon itu kepada Hyun-Jung.Dia menggosok kepala adiknya itu.


"Today too is my engaged ceremony...next I want to introduce you to my future wife,Christina William...."Ikhwan terkejut.Christina?


Miracle tersenym.Terjawab sudah teka-teki selama ini.Daniel menarik nafas lega kerana bukan Dania yang bertunang.Christina naik ke atas pentas.Hyun-Jung memeluk tunangnya itu dan kemudian menciumnya di dahi.Christina hanya tersenyum.Dia mengambil mikrofon daripada tangan Hyun-Jung.


"Hello everyone..nice meeting you all..wish that everyone have great time here."Ucap Christina dengan lembut.Dengan kecantikannya yang asli,pasti dapat memikat sesiapa sahaja yang memandangnya.


''So that is my future wife..next I want invited a group of singer from Malaysia,Miracle.." Hyun-Jung menjemput Miracle.Tepukan gemuruh kedengaran.


"Hello..this is our new song..please enjoy it Marry U.."Syamil sebagai pembuka tirai.


Marry U

Love oh baby my girl
Guden naui jonbu nunbushige areumdaun naruel shinbu shini jushin sonmul
(You are my all so beautiful radiant,my bride A gift from God)
Hengboghangayo gudeul kkaman nunseso nunmuri hurujyo
(Are you happy,tears fall from your dark eyes)
Kkaman mori pappuri doel ttekkajido
(Until your dark hair turn white)
Naul sarang naul gude saranghal gusul na mengsehalgeyo
(My love my girl I swear my love)
Guderul saranghandanun mal
(Saying I love you)
Pyongseng meil hejugo shippo
(I want to do it everyday in a lifetime)
Would you marry me nol saranghago akkimyo
(Would you marry me loving and cheerishing you)
Saragago shippo
(I want to live like this)
Gudega jami dul ttemada
(Every time you fall asleep)
Ne pare jewajugo shippo
(I want it to be in my arms)
Would you marry me iron naui maum horaghejulle
(Would you marry me,would you consent this heart of mine)
Pyongseng gyothe issulge I do~
(For a lifetime i will be by your side I do~)
Nol saranghanun gol I do~
(Loving you I do~)
Nungwa bigawado akkyojumyonso I do~
(Cheerishing you through the snow and rain I do~)
Norul jikhyojulge My Love~
(I will protect you my love~)

Lagu baru ini dicipta oleh Adam beberapa bulan lepas,dan kesannya cukup hebat,Buat pertama kalinya lagu itu dinyanyikan.Memang penuh dengan makna yang mendalam.Jika manghayatinya dengan betul-betul,air mata pasti akan menitis.


I will protetect you whwnever you called my name..My Love....

***************

P/S:Sesiapa yang cakap Hyun-Jung yang bertunang maknanya betullah tu..lepas ni pulak,ade kisah di sebalik cerita cinta Ikhwan..kita nantikan episod seterusnya....Semoga anda terus menyokong karya Kyufa&Famin!!

1 ulasan:

JoM LePaK SiNi

  • Trip ke Korea - Busan & Seoul (Part 2) - Dari busan kiteorang naik train pergi ke Seoul. Dekat sini apa yg aku perasan, tak de orang pun check tiket yg korang beli.Memang dorang meniaga based on ...
    2 bulan yang lalu
  • the world doesn't make sense! - "Where the hell are you bringing us, Ella?" The boy wiped the sweat dripping down the side of his forehead, his steps long, trying to catch up without trip...
    3 bulan yang lalu
  • Fareez itu suami aku! Bab 3 - Mataku tertumpu ke arah dia yang sedang duduk di hadapan tok kadi. Dia yang bernama Fareez, tunang Farah dan bakal menjadi suami aku dalam beberapa minit d...
    2 tahun yang lalu
  • Cerpen: Dia Berada di Carta Hati - Full version :) Maaf di atas segala kekurangan. Enjoy reading! “Tak nak!” Jerit aku sekuat hati ketika Amanina menarik tangan aku ke arah kereta yang dah...
    2 tahun yang lalu
  • cinta sunbae 31 - “ Andai awak tahu, perasaan saya pada awak, Isya. Dan andai awak turut ada perasaan yang sama pada saya… hidup saya akan jadi cukup bermakna.” Khairul me...
    6 tahun yang lalu
  • Episod 25 - Suasana di lapangan terbang itu riuh dengan jeritan-jeritan peminat kumpulan SapPhire dengan Miracle.Entah dari mana mereka tahu tentang berita bahawa mere...
    6 tahun yang lalu
  • pasal Endless Love - sapa2 yang nak baca entry baru Endless Love, sila ke Colours~Melody and Harmony :) Hana akan siarkan setiap entry baru kat situ tapi untuk entry lama akan ...
    6 tahun yang lalu
  • Bab 47(AKHIR) - Kakinya berjalan di lorong sepi itu. Sesekali memori menerjah fikirannya. Sudah empat tahun berlalu sejak X-Music dibubarkan dan ahli-ahli mereka pergi m...
    7 tahun yang lalu
  • chongmal mianhae.. - hye... korang sume.. first of all Sl nk minta maaf coz da lame x update blog.. br balik umah ney... then another sorry coz tomboy's love season 3 x dapat dis...
    7 tahun yang lalu

Pengikut

About Me

Foto saya
oppa kitorg=kyufa=ryeowook,hankyung & siwon famin=sungmin,kyuhyun & yesung hehe...*_=